Våra tjänster

Vi har mångårig erfarenhet och utför det mesta inom undervattensarbeten. Vi utför hela kedjan, från projektering till färdigt resultat.

Vi är ute och jobbar på plats och har därför direktkontakt med kund. Vi anpassar oss snabbt efter nya förutsättningar då vi själva är ute på arbetsplatsen och kan ta besluten direkt vilket både är smidigt och kostnadseffektivt. Lämna över problemet åt oss så löser vi det på bästa möjliga sätt.

 

Man som står vid kabelförlängning

Kabelförläggningar

Vi har gedigen erfarenhet och expertis inom kabelförläggningar. Våra tjänster inkluderar undervattenskabelinstallation, kabelfelsökning och reparation samt kabelunderhåll. Med hjälp av våra skickliga dykare och moderna utrustning kan vi garantera högsta kvalitet och säkerhet i alla våra projekt.

Man som jobbar med sjöledningar

Sjöledningar (vatten/avlopp)

Installation av sjöledningar för vatten- och avloppsprojekt är en specialitet hos Jämtlands UV. Våra dykare har expertis inom dykeriarbeten och kan utföra säkra och effektiva installationer på djupet. Vi erbjuder även omhändertagande och reparation av befintliga sjöledningar, samt spolning och underhåll för att säkerställa långvarig funktionalitet. Med vårt erfarna team kan du vara trygg i att få hög kvalitet service från en pålitlig arbetsgivare.

Två killar som jobbar med vinterförläggning och issågning

Vinterförläggning och issågning

Förberedelse av undervattensinfrastruktur inför vintern innefattar issågning för att säkerställa trygg passage över isbelagda områden. Våra dykare erbjuder även underhållstjänster för problemfri drift under hela vintersäsongen.

Bild på ett kraftverk

Inspektion och underhåll vid kraftverk

Regelbundna inspektioner utförs för att upptäcka skador eller felaktigheter på undervattenskomponenter i kraftverket. Våra dykare är experter inom dykeriarbeten och kan erbjuda underhållstjänster som optimerar kraftverksanläggningens prestanda. Vi arbetar med säkerhet och kvalitet för att möta kraven från våra arbetsgivare.

bild på en stor maskin som jobbar vid vattnet

Anläggningsarbeten

Byggnation av nya infrastrukturanläggningar, såsom hamnar eller bryggor, genom dykararbete. Dykarexperter hanterar anläggningsprojekt med precision för att säkerställa kvalitet och säkerhet.

Bild på bärgningsarbeten

Bärgningsarbeten

Nunc gravida turpis a vehicula scelerisque. Suspendisse faucibus, quam non tempor pulvinar, arcu massa commodo neque, id convallis diam justo molestie velit. Aliquam dictum orci tortor. Morbi elit nunc, luctus at consectetur vitae, porttitor a nibh. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Bild på en station under vattnet

Filmning och besiktning

Undervattensfilmning för inspektion av anläggningar och infrastruktur. Dykarundersökningar med högupplösta kameror för att identifiera eventuella problem eller skador. Våra dykare utför noggranna besiktningar och dokumenterar allt arbete på ett professionellt sätt, vilket ger våra kunder trygghet och säkerhet i sina projekt.

Installation av sjövärme

Sjövärme

Installation av system för sjövärmeanläggningar. Vi erbjuder professionell installation av sjövärmeanläggningar för att effektivt utnyttja vatten som energikälla.
Service, underhåll och reparationer till befintliga sjövärmesystem. Vår erfarna personal utför regelbundet service, underhåll och reparationer på befintliga sjövärmesystem för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd.

arbeten med sjökablar

Vattenintag

Konstruktion av vatteninloppssystem för olika industrier. Våra dykare är experter på att bygga och installera effektiva vattenintagsanordningar som garanterar högkvalitativt vattenförsörjning. Vi erbjuder även underhåll och service av befintliga system, samt reparationer eller uppgraderingar vid behov. Reparationer eller uppgraderingar av befintliga vatteninloppsanläggningar. 

Projektering

  • Design- och planeringstjänster för dykeriarbetsprojekt.
  • Teknisk expertis vid projektering i undervattensmiljö.
  • Beredskap vid nätverksutvidgande projekt.